Smartwurk

Voor Smartwurk mocht ik een heleboel hele leuke dingen doen. Content verzamelen, campagnes bedenken. social media strategie, brainstormen over alle mogelijkheden, en vooral heel veel teksten voor het platform maken. Hieronder zie je wat meer over wat Smartwurk precies is.

“Al weer een tijd geleden constateerden we het volgende: Friesland kent bijzonder veel talentvolle zzp’ers en ambitieuze starters. Onze visie is wanneer je hen met elkaar gaat verbinden er heel veel mooie dingen ontstaan. Wij hebben dit vele malen zien gebeuren en wij wilden hier erg graag wat mee gaan doen. Zo ontstond de vraag: wat nou als we dit talent met elkaar zouden verbinden en zichtbaar zouden maken?

Wat als we een unieke ontmoetingsplaats zouden kunnen creëren voor samenwerking, inspiratie en kennisdeling? Een plaats waar je als opdrachtgever snel en efficiënt een zzp’er, starter of student kunt vinden voor een opdracht of stageplek. Gewoon lekker in de buurt. Een plaats waardoor we professionals kunnen laten samenwerken en kennis kunnen laten delen. Een plaats die een inspiratiebron kan zijn voor starters en studenten. Kortom, stel dat we een podium zouden kunnen creëren voor lokaal talent! Vanuit deze wens en ambitie is Smartwurk ontstaan.

Wat maakt Smartwurk anders dan een sociaal netwerk als Facebook en LinkedIn? Wij geloven in de kracht van regionale groei en samenwerking die op deze wijze kan ontstaan. Wij geloven dat lokaal talent meer zichtbaar moet zijn, omdat zij een verhaal te vertellen hebben dat de moeite waard is. ”

Eerste date? lindeboom.annemarie
@gmail.com
+31 (0)6 52 54 56 07