FILMNACHT 058

Oh jongens, zomer komt er aan. Tijd voor biertjes in de Prinsentuin en voor de beste festivals! Coming up: Fries Straat Festival. En tijdens de vrijdagnacht van dit feest houden we de nacht van de Nederlandse Film in Slieker. Maar we doen dat natuurlijk even net anders dan de rest van Nederland. We zijn tenslotte Leeuwarden.
Tijdens de nacht van de Nederlandse film staat de film Broers centraal. Een film over een roadtrip van twee broers, gebeurt van alles, moet je gewoon checken, draait die avond.

Maarrr… Als bonus willen we graag het talent in Leeuwarden in de spotlight zetten. Op literair, muzikaal en beeldend gebied.

Ja ja ja, get to the point?
Ok man! Nou, we zoeken dichters, muzikanten en filmmakers. In samenwerking met Poetry Slam Leeuwarden, 48HFP Leeuwarden, Slieker Film, en nog een paar enthousiastelingen willen we namelijk een awesome samenwerking tussen die drie starten!

Dichters schrijven een gedicht met als thema bloedverwanten. Muzikanten doen hetzelfde, maar dan met muziek (joh). Vervolgens grabbelen filmmakers uit een grote klomp een gedicht en een stuk muziek, en maken hierbij een korte film van 7 minuten.

Check alle info op www.film058.nl

filmnacht058

Eerste date? lindeboom.annemarie
@gmail.com
+31 (0)6 52 54 56 07