zal-ik-je-datingcoach-zijn
Ik zie teksten, content en campagnes als de start van je date. Een date met degene die jij graag wilt. Je doelgroep. Hoe verleid je degene die je graag wilt? En zou diegene je begrijpen vanaf het eerste moment? Of zou deze het een beetje vaag vinden, en er maar geen vervolg aan geven? Terwijl jij juist zo graag meerdere afspraakjes wilt, en een langdurige relatie wel ziet zitten.

Ik kan je datingcoach zijn. Je helpen met verleiden. Je helpen met communiceren, om de juiste toon te vinden. Zodat je niet hoeft uit te leggen waarom je dat grapje net maakte, maar de ander gewoon heel hard aan het lachen is. En je niet hoeft te vragen om een vervolgafspraakje, omdat je date de agenda al op tafel heeft liggen.

Hoe ik dat doe? Met teksten. Met content. En gekke creatieve concepten en campagnes. Ik hou er van om content zo te maken dat de date precies snapt wat ik bedoel. Zonder dat ik daar heel veel woorden aan hoef te spenderen. Ik hou er van om je te verrassen met creatieve uitspattingen, te vernieuwen, en iemand telkens weer verliefd te laten worden.

typmachineanne